Empresa

MJ DETECTIUS PRIVATS - és la primera agència de Investigació Privada creada a la zona del Maresme per una dona, qui compta amb la corresponent titulació de Detectiu Privat per la Universitat de Dret de Barcelona  amb llicencia nº 2237 atorgada pel Ministeri de l'Interior (Direcció general de la Policia i de la Guàrdia Civil)  amb 14 anys d'experiència en el sector de la investigació privada.

 

Els nostres serveis estan enfocats tant a persones particulars que tenen la necessitat de resoldre una situació per la qual no disposen dels mitjans necessaris, així com a empreses que ens requereixen per solucionar una contrarietat que els està causant una significativa pèrdua econòmica o despesa innecessària.

 

Creiem que tant la persona que sol•licita un pressupost, com el client que finalment contracta els nostres serveis, necessita i busca una implicació personal per part del detectiu privat; el que per a un detectiu privat pot ser una investigació més per al client és sempre un problema únic i així és com pretenem tractar-ho, sent el client, la seva situació i la seva tranquil•litat personal la nostra preocupació, oferint, fins i tot una vegada acabada la investigació i sense cost extra, assessorament legal i personal.

 

Esperem que confiï en nosaltres. A canvi li oferim una implicació personal i serietat en la resolució del cas. Tot això sense oblidar-nos que vostè i la seva tranquil•litat personal seran nostra major preocupació.

 

 Mª José Vicente 

 

...tard o d'hora tot es descobreix...

 

 

Tel. 639 169 989 (24h)

© Copyright 2020

Aviso Legal


CAST CAT